| Αγαπημένη σκηνή-κεφάλαιο του βιβλίου | |
|
+2Katniss Everdeen ~Sadness out of nowhere~ 6 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
~Sadness out of nowhere~ Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 164 Ημερομηνία εγγραφής : 04/12/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : District 11
Character sheet Αγαπημένος Χαρακτήρας: Rue Περιοχή: District 11 Όπλο: arrow
| Θέμα: Αγαπημένη σκηνή-κεφάλαιο του βιβλίου Κυρ Δεκ 05, 2010 6:35 pm | |
| Νομίζω πως ο τίτλος΄τα λέει όλα. Ποια ήταν η αγαπημένη σας σκινή, το αγαπημένο σας κομμάτι από αυτό το βιβλίο? | |
|
| |
Katniss Everdeen Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 138 Ημερομηνία εγγραφής : 05/12/2010 Ηλικία : 34 Τόπος : District 12
Character sheet Αγαπημένος Χαρακτήρας: Peeta Περιοχή: 12 Όπλο: Τόξο
| Θέμα: Απ: Αγαπημένη σκηνή-κεφάλαιο του βιβλίου Δευ Δεκ 06, 2010 3:30 pm | |
| Δεν ξερω απο το πρωτο βιβλιο δεν μπορω να ξεχωρισω τιποτα..!!!!! Ολο το βιβλιο ειναι αγαπημενη σκηνη | |
|
| |
~Sadness out of nowhere~ Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 164 Ημερομηνία εγγραφής : 04/12/2010 Ηλικία : 28 Τόπος : District 11
Character sheet Αγαπημένος Χαρακτήρας: Rue Περιοχή: District 11 Όπλο: arrow
| Θέμα: Απ: Αγαπημένη σκηνή-κεφάλαιο του βιβλίου Δευ Δεκ 06, 2010 3:35 pm | |
| Εμένα αγαπημένη μου ήταν τότε που η Κάτνις πήγε για να την προτωδουν οι παραγωγοι, οι οπως λεγονται αυτοι που βαζαν τους βαθμους και επειδη δεν της δειναν σημασια στοχευσε και πυρ!!! | |
|
| |
Katniss Everdeen Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 138 Ημερομηνία εγγραφής : 05/12/2010 Ηλικία : 34 Τόπος : District 12
Character sheet Αγαπημένος Χαρακτήρας: Peeta Περιοχή: 12 Όπλο: Τόξο
| Θέμα: Απ: Αγαπημένη σκηνή-κεφάλαιο του βιβλίου Δευ Δεκ 06, 2010 3:37 pm | |
| Πωπω ναιιι ειναι τελεια σκηνη!!! Εγω γελασα! | |
|
| |
Dark Princess Moderators
Αριθμός μηνυμάτων : 66 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2010 Τόπος : περιοχη 12...η μαλλον στα ερειπια τις...
Character sheet Αγαπημένος Χαρακτήρας: Περιοχή: Όπλο:
| Θέμα: Απ: Αγαπημένη σκηνή-κεφάλαιο του βιβλίου Δευ Δεκ 06, 2010 3:40 pm | |
| Ολο το βιβλιο ηταν υπεροχο.. | |
|
| |
The_girl_on_fire
Αριθμός μηνυμάτων : 9 Ημερομηνία εγγραφής : 09/04/2012
| Θέμα: Απ: Αγαπημένη σκηνή-κεφάλαιο του βιβλίου Δευ Απρ 09, 2012 8:58 pm | |
| Εμενα αγαπημενη σκηνη ηταν οταν στο τελος ειχαν μεινει μονο αυτη και ο Πιτα και τους ανακηνωσαν οτι πρεπει να υπαρξει μονο ενας νικητης...και η Κατνις αποφασιζει να παιξει αυτο το παιχνιδι με τα δηλητηριωδεις μουρα! Πιστευω οτι ειναι το σημειο στο οποιο ανακηνωνει πολεμο στην Καπιτολ...στο σημειο που φαινεται και η αγαπη της για τον Πιτα. Ειναι το σημειο το οποιο δειχνει απολυτα τον χαρακτηρα της! <3 | |
|
| |
Heavs
Αριθμός μηνυμάτων : 7 Ημερομηνία εγγραφής : 09/08/2012
| Θέμα: Απ: Αγαπημένη σκηνή-κεφάλαιο του βιβλίου Πεμ Αυγ 09, 2012 4:17 pm | |
| Περιεργη επιλογη, το ξερω, αλλα η αγαπημενη μου σκηνη ειναι οταν η Κατνις ριχνει την σατανικη σφηκοφωλια στους Careers την ωρα που κοιμοντουσαν μεχρι και τη στιγμη που ο Πιτα ρισκαρει τη ζωη του για να την σωσει...κλαπς,κλαπς...=΄) | |
|
| |
PrimroseEverdeen
Αριθμός μηνυμάτων : 12 Ημερομηνία εγγραφής : 13/08/2012
| Θέμα: Απ: Αγαπημένη σκηνή-κεφάλαιο του βιβλίου Δευ Αυγ 13, 2012 1:25 pm | |
| Απο το πρ'ωτο βιβλίο δεν μπορώ να ξεχωρίσω σχεδόν καμία σκηνη αλλά το κεφάλεο που διάβασα μέσα σε περίπου 10 λεπτά ήταν εκείνο της μάχης με τα μεταλαγμένα στο κέρας. | |
|
| |
| Αγαπημένη σκηνή-κεφάλαιο του βιβλίου | |
|